Beste Arielle,

Bedankt voor de leuke kaart bij thuiskomst!

We hebben een fantastische vakantie gehad, Sulawesi vonden we heel erg mooi en indrukwekkend. We hebben er prachtig gedoken, gesnorkeld, watervallen bezocht, Tanah Toraja was prachtig, alles was eigenlijk heel mooi en op zijn eigen manier heel leuk om te zien. Al waren de reisdagen soms lang, het is reizen is ons alles meegevallen. We hadden een super chauffeur, Johan.. Ook al stond hij met de verkeerde namen op zijn bordje ons op te wachten en hebben we even moeten wachten in het begin, toen hij eenmaal het juiste reisplan ontvangen had is alles vervolgens goed verlopen!

Gili Trawangan was even een shock bij aankomst, vooral na 2,5 week Sulawesi waar je maar af en toe een toerist ziet! Maar we waren erg blij met ons resort Karma Kayak, super leuke mensen, lekker eten op het resort en dat van de buren en vooral buiten de drukke strip. Het is namelijk niet ons ding om in rijen te staan voor snorkel trips, te gaan duiken met boten volgestampt met mensen.. gekkenhuis. Lutwala dive center vlak naast Karma Kayak was daarom helemaal top voor ons! Erg leuke mensen en een hele fijne relaxte sfeer.

En tenslotte, Jeeva Klui, ja wat kunnen we zeggen. We hebben niets van Lombok gezien behalve het resort! Het was het ideale hotel om, na een lange reis met drukke dagen en zoveel gedaan en gezien te hebben, bij te komen en helemaal niets te doen anders dan te genieten in luxe. Een heel mooi resort!

Bedankt voor een prachtige vakantie!

Groetjes,
Rianne en Giovanni