Dag Arielle,

Dankjewel, was eigenlijk niet nodig, daar de reis wel zeer goed georganiseerd was. En zeer goed verlopen is. Wij hebben er fantastisch van genoten. En zal zeker Rama (en Arielle de Wit) aanraden aan vrienden en familie voor een reis naar Indonesia.

Hierbij ook een kleine feedback,

1, Sumatra:
Bill van de lokale agent op Sumatra was geweldig en deed al het mogelijke om de reis perfect te laten verlopen. Het hotel Batu Mandi was een vergissing (daarover kan ik foto’s doorsturen), maar werd door Bill ter plaatse hersteld en we kregen een ander hotel. De trekking in de jungle was super, we kregen 2 gidsen en beiden waren top. (jongste zon had onlangs ruggengraat gebroken en daardoor nog in korset, maar gidsen zorgden super voor hem)

2. Java:
Beide hotels waren zeer goed. Ook organisatie door onze agent op Java was goed. We werden wel veel te vroeg afgezet op luchthaven van Surabaya, zodat we daar wel 5 uur zaten

3. Bali
Hotel is zeer goed. Ook transfers allen stipt

4. Lombok
De lokale agent op Lombok is iets minder goed als touroperator dan de andere. Er werd voortdurend afgewisseld van drivers en busjes. En in Sembalun kan men veel betere hotels vinden dan Lembah Rinjani, dat leek mij eerder een vriendendeal van de lokale agent op Lombok maar zeker niet de beste plek. De trekking op Rinjani was tough, maar zeker de moeite. Het hotel in Tetebatu is goed, maar het weer was wat minder en na de Rinjani trekking hadden we meer zin in de Gili Islands dan een panorama tour, dus zijn we ook een dag vroeger vertrokken naar de Gilis.

5. Gili Islands
Die zijn zeker de moeite. Hotel was ook super en transport terug naar luchthaven door hotel was zeer goed georganiseerd.

Zo dus klein verslagje.
En nogmaals super bedankt !!!!!!!

Dirk en familie