Beste Ariëlle en Henk,

Wat leuk, dat er een kaart van Rama Tours thuis lag bij thuiskomst uit Maleisië.

Jullie vraag om te laten weten hoe alles is bevallen willen we graag beantwoorden.

We hebben het heerlijk gehad. Een complimenten, alles was prima geregeld.

Heel goede en luxe hotels.

De transfers van en naar het vliegveld (altijd spannende, staat er wel iemand) ook prima.

Het reizen liep voorspoedig; hebben veel gezien en veel gedaan. Het links rijden ging prima, mede dankzij mijn eigen TomTom-navigatie; geen één keer misgereden. Dat gaat je met een landkaart niet lukken. Dus navi aan te bevelen. Onze keus op Pangkor: Nipah Villa was heel eenvoudig na al de eerder genoten luxe. Het was eenvoudig maar netjes. Het enige wat niet lekker liep was het inleveren van de auto in Lumut. Dit buiten jullie “schuld”. We hebben geen goede info gekregen van de verhuurder van de auto. De communicatie binnen die organisatie liep ook niet vlekkeloos. Het afleveradres bestond niet meer. Dat gaf even flink stress. Maar is goed gekomen.

Twee aandachtspunten voor een volgende autohuurder die moet inleveren in Lumut: maak een plattegrondje waar je moet inleveren en waar parkeren. Scheelt voor beide partijen veel gezoek. Er zijn in Lumut 2 ferryhavens, t.w. Marina (Naval base) en Lumut Jetti  (Waterfront). Naar Pangkor en terug gaat via Lumut Jetti  (Waterfront). Bij ophalen door de privéchauffeur stond deze nl. bij Marina op ons te wachten. Maar 10 minuten na afgesproken tijd kwam de bus ons ophalen op het juiste adres ,met excuses. Een luxe bus met een heel aardige chauffeur. We hadden een heel comfortabele reis naar KL.

Al met al zijn we heel tevreden en kunnen terug zien op een fijne vakantie, mede door jullie inzet. We zullen Rama Tours zeker bij anderen aanbevelen.

Met vriendelijke groet,

Harry en Wilma