Rama Tours

Gili Meno, Gazebo Meno

Het Gazebo Gili Meno is een eenvoudige accommodatie, doch wordt dit ruimschoots gecompenseerd door de fantastische ligging op het meest paradijselijke eilandje van de drie Gili’s. Wuivende palmen en hagelwitte zandstranden, als u van absolute rust en puur natuur houdt, zit u in het Gazebo Gili Meno goed. Aan de parelwitte stranden en in de kristalheldere zee zult u gegarandeerd meer schelpen dan mensen aantreffen. Een paradijsje!

Kamers
De 12 houten bungalows van Gazebo Gili Meno zijn eenvoudig, maar zeer huiselijk en een fijne plek om u terug te trekken na een lange dag snorkelen en over het strand wandelen. Uw huisje beschikt over een kleine houten patio, en comfortabele zitjes. Uiteraard is uw kamer voorzien van air-conditioning, douche met koud water, toilet en een comfortabel bed.

Faciliteiten
Gazebo Gili Meno beschikt over een zwembad, maar wij nemen het u niet kwalijk als u voorkeur geeft aan het kristalheldere warme water van de zee! Het restaurantje van Gazebo Gili Meno biedt zowel echte Indonesische gerechten, als enkele westerse gerechten aan. Verder kunt u hier ook goed terecht voor het wassen van uw kleding en beschikt het hotel tevens over kluisjes om uw waardevolle spullen in op te bergen terwijl u aan het snorkelen bent.

Meer informatie rondreis Lombok »

“Ik help u graag bij het samenstellen van uw unieke rondreis”
Henk Halferkamps
Reisspecialist
  • Opmerkingen en vragen zijn welkom.

    Wilt u informatie of heeft u een vraag of opmerking? Vul dan onderstaand formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.