Rama Tours
henk en meta blogfoto

Meta en Henk gaan het rustiger aan doen

18 november 2021

Er is een tijd van komen en er is een tijd van gaan…. Als je de zestig bent gepasseerd, ga je langzaamaan wat meer aan je persoonlijke toekomst denken en ook aan die van je zaak. Wat ga je doen: geef je je bedrijf door aan je kinderen, aan je medewerkers of neemt een ander reisbureau de toko over? Veel tijd om ons daarmee bezig te houden was er echter nooit. Het was altijd druk, we hadden veel voldoening van ons werk en de trein denderde op volle snelheid door. In 2020 vierde Rama Tours haar 35-jarig bestaan. Met het bereiken van deze mooie mijlpaal, wordt het voor ons tijd voor een nieuwe fase in ons leven: we gaan het rustiger aan doen!

We koesteren de warme herinneringen aan al die jaren waarin we met ongelofelijk veel plezier de prachtigste reizen voor jullie hebben mogen verzorgen. De voorbije periode waarin corona de wereld in haar greep had, was er voor ons ook een van bezinning. De grenzen gaan nu gelukkig langzaamaan weer open en we hebben er het volste vertrouwen in dat er binnenkort weer volop naar onze bestemmingen kan worden gereisd! Wij doen nu echter een stapje terug en geven met alle liefde het stokje door aan Simone Deckers van OutSight Travel. Simone is een spontane, eerlijke en dynamische vrouw en haar werkwijze is vergelijkbaar met die van ons. We prijzen ons daarom gelukkig dat we in Simone’s OutSight Travel een partij hebben gevonden die het persoonlijke karakter en de sfeer van Rama Tours zal behouden.

Rama Tours verhuist naar Maarssen

Het kantoor van Rama Tours verhuist naar Maarssen en onze lieve medewerkers Irene, Shilla en Djordy verhuizen mee. Rama Tours blijft echter gewoon bestaan, alleen niet meer met Meta en Henk aan het roer, maar met Simone Deckers als jullie nieuwe gastvrouw! Op de achtergrond blijven wij voorlopig wel nog aanwezig om Simone en haar team te ondersteunen. De reeds geboekte en ook alle toekomstige reizen zullen door hen met zorg, aandacht en passie worden uitgevoerd, precies zoals jullie dat gewend zijn.

Dank voor het vertrouwen

Allereerst willen we onze reizigers bedanken voor de prettige samenwerking en het getoonde vertrouwen. We gaan jullie missen! Ook dank aan onze lieve en loyale medewerkers door al die jaren heen op ons kantoor, alsook de mensen achter de schermen die ons met het runnen van ons bedrijf hebben geholpen, zoals Anne, die onze huisstijl verzorgde, Paul, die steeds weer onze ICT-zaken wist te organiseren, Theo, onze accurate boekhouder, Tjakko, onze degelijke accountant en Dennis, de man achter onze website. Ook bedanken we onze collega’s uit de luchtvaart en de reisbranche en natuurlijk onze directe concullega’s, met wie we altijd in goede harmonie hebben samengewerkt. En ook een speciaal woord van dank voor alle vakkundige overzeese agenten en hoteliers, die ons met hun loyaliteit en expertise hebben geholpen om jullie reis tot een onvergetelijke ervaring te maken.

Het ga jullie allen goed, we spreken of zien elkaar vast en zeker weer in de nabije toekomst!

Veel liefs van Meta en Henk

Simone stelt zich voor:

Simone: “Ik ben er trots op dat Henk en Meta mij het vertrouwen geven en dat ik, samen met het team, hun prachtige bedrijf mag voortzetten. De samenwerking de laatste maanden voelt als een warme jas. De onuitputtelijke energie en gedrevenheid van Henk en Meta, hun warme relatie met de reizigers, de liefde voor de landen en het vak maakt dat ik vol vertrouwen vooruitkijk om aan de slag te gaan. Reizen maakt gelukkig en dat gevoel dat je geraakt wordt, wil ik het liefst iedereen laten beleven. Indonesië, de belangrijkste bestemming van Rama Tours, is ook al 22 jaar een land waar we graag komen en waar onze reizigers altijd weer tevreden en gelukkig van terugkeren. Ik kijk uit naar een mooie samenwerking met het team en dat we samen met de Rama Tours reizigers nog maar veel mooie reizen mogen maken komende jaren! 

Volg ons op:

Rama Tours Nieuwsbrief
Altijd op de hoogte blijven van de laatste
weetjes? Meld u dan nu aan!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.