Beste Arielle,

We hebben een fantastische reis gehad! Alles was zoals we van jullie gewend zijn perfect geregeld! We zijn zeer tevreden dat we een tussenstop gemaakt hebben in Dubai! Dit gaf nog een extra meerwaarde aan onze reis.

Hotels waren zeer goed, bezoeken interessant en de nationale parken prachtig wat de natuur/dieren betreft.

Het enige minpunt was dat bij aankomst in Colombo onze chauffeur er was met een kleine wagen. Indien we harde valiezen hadden meegenomen hadden we de bagage niet in de wagen gekregen. We hebben gebeld naar de lokale agent met als resultaat dat onze chauffeur zo vriendelijk was om een van te gaan halen in Kandy. Dit is een groot geluk geweest anders hadden we zeker niet zoals nu kunnen genieten van de omgeving en de luxe van comfortabel te reizen. We hebben toch een goede 2000 KM afgelegd. Hier gaan we voor de volgende reis toch aandacht aan geven en op voorhand vermelden zodat we zeker zijn dat we een goede wagen hebben.

Onze chauffeur Eranga was een zeer vriendelijke, rustige, opgewekte persoon. Hij was altijd op tijd en hij maakte nooit geen problemen om later of vroeger te vertrekken. Het enige spijtige was dat hij niet zo goed Engels kon. Als we ’s middag samen zaten te eten konden we niet echt een conversatie houden. Dit was aangenamer en gemakkelijker geweest. Dit weegt niet op dat we zeer tevreden over hem waren! Een heel goede chauffeur en niets was teveel!

Samengevat we zouden de reis op dezelfde manier overdoen.

Spijtig dat het weeral voorbij is!

Vriendelijke groeten,

Chris en Marleen

Chris en Marleen uit Zwevegem, België