We zijn inmiddels al een paar weken terug van onze onvergetelijke vakantie in Indonesië (Zuid-Sumatra, Java en Kalimantan). Wij willen jullie (met name Djordy) hierbij bedanken voor de goede voorbereiding vooraf en de organisatie ter plekke. Alles liep gestroomlijnd. Door omstandigheden moesten we een dag langer in Bandung blijven, maar door een snelle reactie van jullie kant werd alle goed opgelost en konden we een dag later met de trein naar Jogjakarta rijden.
Hoogtepunten waren voor ons het bezoek aan Zuid-Sumatra aan onze vrienden in de buurt van Way Kambas en het complete verblijf op Kalimantan. De rust, de natuur, de orang oetangs en de tropische eilanden waren onvergetelijk.
Hierbij willen we ook de complimenten geven aan de diverse gidsen en chauffeurs. De gidsen waren vriendelijk, goed op de hoogte en gaven ons een gerust gevoel (met name ten aanzien van de allergieën van onze dochters). Ook de chauffeurs waren goed op de hoogte van alle aankomst en vertrektijden van de vluchten e.d. Daarnaast waren ze zeer flexibel en vervoerden ons met een veilig gevoel van A naar B.
Het was gewoon super geregeld en we kunnen Rama Tours van harte aanbevelen.