Beste Irene en Henk,

We zijn gisterenavond aangekomen. Thuisgekomen vonden we jullie kaart op de mat!!|
Dank daarvoor!!

Wat een geweldige reis hebben we gemaakt!! We zijn er nog steeds ondersteboven van. Alles was ook zeer goed geregeld en we hadden een topgids. Harris genaamd. Hij zorgde er echt voor dat het ons aan niks ontbrak. Zo hadden we een safari gepland staan in Minnerya. Maar hij wist dat de olifanten regelmatig van Minnerya naar Kaudulla trekken, dus hij had iemand gevraagd waar de olifanten zich bevonden en dat bleek Kaudulla te zijn, dus we zijn daar naartoe gegaan. Nou hij had gelijk, ze kwamen van alle kanten voor ins neus voorbij.  Geweldig toch?

In de tweede week zouden we ook nog een bezoek brengen aan Udawalawe, maar hij vond dat park teveel lijken op Kaudulla, hij raadde ons met klem aan naar Yala te gaan, dus hebben we ter plekke met Sri Holidays alles omgegooid naar Yala en ook de camping. We hebben hiervoor maar 28 dollar hoeven bijbetalen, en we hebben veel meer soorten dieren gezien hierdoor. Heel fijn dat dit allemaal kon.

We vonden de opbouw van de reis ook heel goed. Eerst even bijkomen in Negombo en daarna wat prachtige cultuur. Toen een paar dagen strand in het prachtige Trincomalee. Toen de bergen in en als afsluiter de geweldige Malediven!!

We vinden Sri Lanka echt een prachtig mooi afwisselend land met enorm vriendelijke mensen. Er is veel cultuur en natuur. We zijn achteraf ook heel blij dat we naar de Malediven zijn geweest want dat hadden we niet willen missen. Echt een heel goed hotel vonden we Bandos. De kamer is eenvoudig maar echt prima en heel schoon. We zaten er toch bijna niet. Echt een hele goede keus.

Nou jullie lezen het wel, niets dan lof voor jullie!! Jullie hebben een enorm afwisselende en mooie reis samengesteld voor ons en samen met de topgids was het echt geweldig. Dank, dank, dank daarvoor!!

Ook nog even de vluchten. De Emirates zijn echt een belevenis om mee te vliegen. Erg comfortabel en stil. Hele goede service aan boord. Alles vertrok op tijd en verliep vlekkeloos.

Onze eerste keer in Azië hebben wij zeer goed ervaren en we hopen ook meerdere landen te mogen bezoeken. Uiteraard weten we Rama tours dan ook te vinden!

Met de hartelijke groeten van,

Rob, Monique, Daphne en Sacha Heemskerk