Beste Arielle,

Dank voor het organiseren van onze leuke reis. Helaas was ik er nog niet aan toe gekomen om jullie wat terugkoppeling te geven.

Wij hebben genoten van het begin tot het einde. Met name de kids waren erg blij. Onze chauffeur Susantha was een topper. Heel relaxed en ook fijn dat hij Boeddhist is :-))

Er zijn eigenlijk drie dingen die ik met jullie wil delen. Het hotel in Ella was verschrikkelijk…. een bouwput. De kamer heel slecht vies, wc , kraan en het balkon hek zaten los ( met name met de kids was het balkon hek niet zo fijn). In de douche zat een wespen nest en de huisjes lagen niet beveiligd. Dus ik kon de kids niet alleen laten slapen.., zelf wij hebben de deur gebarricadeerd. Overigens hebben wij op aanraden van Susantha een klacht ingediend bij de balie. Hij heeft dit ook gedaan!

De treinreis (waar wij ons extreem op verheugd hadden was een grote tegenvaller. Er was geen plaats is geen enkele klasse. Wij hebben moeten staan de hele reis omdat precies dat weekend de vakantie begon in Sri Lanka. Nu is dat helemaal niet erg maar wellicht goed om even rekening mee te houden in het reisschema want ik denk dat het op andere dagen prima rustig was :-)))

Als laatste het hotel in Negombo was ook een verschrikking. Niet eens zo zeer de kamers, maar  de service was extreem slecht en het ontbijt totaal misplaatst. Daarnaast lag het voor de kids gevaarlijk aan de ruwe zee met veel rotsen en was het strand een grote vuilnisbelt. Was niet leuk om zo  je laatste 2 en een halve dag goed door te brengen. Wij hebben het hotel verlaten en zijn in een ander hotel gaan zitten waar wij het alsnog heerlijk hebben gehad.

Dus al met al hebben wij enorm genoten en zijn dit alleen puntjes die ik even wilde meegeven waar jullie wellicht iets mee kunnen.

Groet Gwen de Vos van Steenwijk

Familie De Vos Van Steenwijk