Beste Ari‘lle en Henk,

Vorige week vrijdag zijn wij gezond en wel teruggekeerd van onze 26-daagse reis naar Sulawesi, die door jullie uitgewerkt respectievelijk geregeld was.

Wij zijn vol lof over de organisatie en hoe nauwgezet alles klopte. Er was eigenlijk nooit een moment van twijfel of de afspraken wel goed en op tijd werden nagekomen. Ook onze lof voor jullie lokale agent die alles goed voor elkaar had qua planning en tijd. Onze chauffeur (Udine)was een prettige en rustige man waar heel goed mee viel te communiceren in het Engels. Geldt overigens ook voor de gids Dani‘l in Toraja. Chauffeurs voor de overige transfers waren altijd ruim op tijd aanwezig, waren ook aardig en dat gaf een goed en veilig en betrouwbaar gevoel.

We hebben genoten van onze rondreis door Sulawesi. De onderkomens waren perfect met ŽŽn uitzondering in Pendolo (Mulia lake resort), maar dat was ons al meegedeeld. Als hiervoor in de toekomst een alternatief kan komen lijkt me dat zeer aan te raden. EŽn klein puntje van onduidelijkheid was er even bij het verlaten Prince John Dive Resort in Tanjung Karang (overigens perfecte service en entourage). Wij moesten daar vanwege de vlucht (Palu-Makassar-Manado) vroeg weg (5.00 uur in de ochtend) en bij afrekenen de avond tevoren werd op de rekening een bedrag van 250.000 IRP in rekening gebracht voor transfer naar de luchthaven van Palu. Dit terwijl wij de reisbeschrijving zo hadden gelezen dat alle transfers waren inbegrepen. Geen ramp maar de vraag blijft een beetje wringen of dit terecht of onterecht was. Indien terecht misschien dit explicieter aangeven in de reis omschrijving??.

Onze grootste dank voor jullie inspanning, en niets let ons nog eens aan te kloppen voor een andere avontuurlijke reis.

Vriendelijke groet,

Leo & Ciel van Boxtel