Hallo Henk,

Allereerst bedankt voor jullie kaartje voor onze terugkomst uit Sulawesi. We hebben het geweldig gehad, een super, bijzondere vakantie. Alles was prima door jullie geregeld, daar hadden we dus geen omkijken naar. Toch bij deze een paar aandachtspunten;

*de reisdagen waren erg lang; vooral vanaf Gorontalo naarTomohon was zeker 12 ˆ 13 uur rijden, met alleen een uurtje tussenstop om te eten.
* we werden vervoerd in een busje, misschien is een personenauto voor het vervoeren van 2 personen beter ( je zit beter, en rijdt comfortabeler, en sneller)
* de tussenstop in Moutong in het Theresia “hotel” waar we moesten overnachten, was een grote teleurstelling. In een hok ( badkamer?) stond een wc en een grote bak met vies stinkend water, de wc was ranzig. We hadden geen stromend, of schoon water, om je te verfrissen. In het hok was een afvoerputje waar twee peuken in lagen ( vorige gasten). Er was echt niet schoongemaakt. Ook een deken of laken was er niet ( op verzoek wel gekregen).De chauffeur van ons moest om een ontbijt vragen. Het bed was redelijk, Dit kun je gasten eigenlijk niet aandoen. We beseffen dat we in Indonesi‘ zijn. Maar het moet niet stinken en wel een beetje schoon zijn. We zijn heel vroeg weer gauw vertrokken.

De overige accomodatie’s waren prima, vooral op Village Resort Bunaken, daar was alles prima geregeld, het was een plezierig verblijf (jullie hadden niet vermeld dat de lunch ook inbegrepen was, en ook over het diner hadden jullie in de papieren verschillend dingen beschreven, dus was het voor ons een verrassing dat we zo aan konden schuiven).

We hebben een heerlijke tijd gehad en Sulawesi is het bezoeken zeker waard,

Voor eventuele toelichting kunnen jullie me altijd bellen of mailen.

Vriendelijke groeten,

Siem en Carla van den IJssel.