Beste Arielle,

We zijn al weer een maand terug en nu pas een bericht aan jou over onze reis. Er zijn alleen maar goede herinneringen en vele mooie foto’s. Net begonnen aan mijn foto boek.

De mededeling dat wij net ons 45 jarige huwelijk hadden gevierd, heeft zijn uitwerking gehad. Vele mooie versierde bedden, cadeau van de reisagent, taarten en een separaat diner op Bunaken.

Ik had niet vermeld dat Rabina helaas slecht ter been is, in januari een nieuwe heup, zodat er sommige wandel toeren aangepast moesten worden. Zowel de chauffeur als beide gidsen hebben daar bijzonder goed op ingespeeld. Veel lof voor deze mensen.

Onderweg hebben wij meerdere malen vernomen dat jij een aantal dagen voor ons op de zelfde locatie was samen met je moeder. Dat was bijzonder leuk om te horen.

De trip vanaf Prince John Dive Resort naar Bira was lang en vermoeiend. De wegen zijn helaas nog slecht, alhoewel er hard aan gewerkt wordt om dat te verbeteren. De bezienswaardigheden waren bijzonder en zeer de moeite waard. Vooral het Torajaland heeft ons gegrepen. Wat daar te zien is heeft een diepe indruk op ons achter gelaten.

De drie rustpunten aan zee en strand waren heerlijk. Vooral het report op Bunaken heeft een hele hoge standaard. Het snorkelen hier was super en we zijn zelfs op dolfijnen tocht geweest. Kon niet beter.

Veel complimenten voor jullie lokale reisagent, we hoorden dat jullie dit jaar daar weer mee zijn gaan samenwerken, en onze chauffeur Badr plus de gidsen, Gerson en Martin, waren prettig en goed geïnformeerd.

Kort om alles klopte weer.

Veel dank van Lidy, Rabina en mijzelf.