Beste Rosselle,

Inmiddels zijn we alweer even terug uit Sumatra.

Bedankt voor de leuke kaart met Orang-Oetans die we van jullie hebben ontvangen. Gelukkig hebben we deze mooie beesten ook in levende lijve mogen aanschouwen. De reis is goed verlopen en overal zijn we netjes opgehaald en weer afgeleverd. De heenreis ging goed en was prima vol te houden. Alleen het laatste stuk met de boot viel ons wat zwaar, deze trip duurde 2 uur. We waren zo moe van de vliegreis. De chauffeur die ons bij de ferry zou ophalen en naar Freddie’s zou brengen hebben we niet kunnen vinden. Waarschijnlijk had dat ook te maken met de jetlag, vermoeidheid en hordes chauffeurs die je overvielen…We hebben ons dus maar door een of andere becak-rijder erheen laten rijden. Uiteindelijk maakte het uitzicht vanaf ons balkon een heleboel goed en werden we vriendelijk ontvangen.

Wat betreft de accommodaties zijn we ook tevreden. Wat we prettig vonden was de afwisseling tussen de simpele en de wat luxere hotels. Het minst prettige verblijf vonden wij Jungle Lodge in Tangkahan, maar dat had ook te maken met een kleine miscommunicatie.

Met onze gids, genaamd Toto, waren we ook erg blij. Een vriendelijke jonge man, behulpzaam, informatief en gezellig.

Al met al kijken we terug op een zeer geslaagde en mooie reis. De organisatie was goed en ook het contact met jou was prettig. Dus bedankt daarvoor en wellicht tot een volgende keer.

Vriendelijke groeten,

Thomas en Eugenie