Beste Ari‘lle,

Naar aanleiding van de leuke kaart die wij van jullie hebben ontvangen na de reis, stuur ik deze mail.

Inmiddels zijn wij alweer bijna 2 weken thuis van onze prachtige reis door Sumatra. We hebben erg genoten en veel mooie dingen gezien!

Alles was goed geregeld, waardoor stressen bij ons niet nodig was; de chauffeur stond netjes op ons te wachten inclusief naambordje (zeker handig met heel veel chauffeurs bij elkaar), en ook andere chauffeurs die we hadden stonden ons zo op te wachten. Tickets voor ferry’s en het vliegtuig kregen wij ook netjes overhandigd. Tijdens de reis heeft de chauffeur veel laten zien, zelfs enkele dingen die niet in het reisprogramma waren opgenomen, wat natuurlijk erg leuk was.

In het reisprogramma stond, onder andere, dat er in Tangkahan gebruik zou worden gemaakt van een bamboevlot om de rivier over te steken. Echter hing hier een touwbrug, dus een oversteek per vlot was niet nodig. De bevolking gaf aan dat deze brug er ongeveer 1,5 jaar hing.

Wat ons opviel in het reisprogramma, was dat er bij enkele reisdagen een reisduur stond aangegeven (bijvoorbeeld: ‘een rit van 9 uur’). Hierdoor gingen wij er automatisch vanuit dat de andere reisdagen korter zouden zijn. Uiteindelijk bleek dat de meeste dagen tussen de 6 en 9 uur rijden waren. Niet erg, maar wellicht iets om mee te nemen.

Hartelijk bedankt voor de onvergetelijke reis die we hebben gemaakt! We hebben enorm genoten!!

Met vriendelijke groet,

Iris van Limpt en Martijn Peeten