Beste Djordy en Rama-team,

Hoewel nog niet helemaal vrij van jetlag, wilden we toch alvast onze hartelijke dank uitspreken voor jullie organisatie van onze perfect verlopen interessante en boeiende Vietnam-reis!! Jullie samenstelling van het programma, de te bezoeken locaties en de hotels, het was allemaal uitstekend. Ook complimenten aan jullie agent in Vietnam. De gidsen stonden overal keurig op tijd op ons te wachten en hadden veel kennis van hun land en van de bezochte locaties.

De dame van het kantoor in Hanoi heeft ons ’s avonds met een collega zelfs nog persoonlijk tot in de wagon van de nachttrein naar Sapa gebracht en zei dat ze ons bij terugkeer weer op het perron zou opwachten. En inderdaad, bij terugkeer ’s morgens om 5 uur (!) stond ze op het perron op de plek waar onze wagon stil hield; dat bespaarde ons in ieder geval de doolhof-achtige tocht door het drukke station zoals in jullie reisbeschrijving beschreven.

Het enige punt van aandacht was het ophaaltijdstip in Hanoi voor de vlucht naar HuŽ; in het schema van jullie agent ter plaatse was 18.30 uur vermeld. De vlucht vertrok om 20.10 en we kwamen maar net op tijd op de luchthaven van Hanoi om nog als laatste passagiers in te kunnen checken. Gezien o.a. het drukke verkeer en de trage incheck-procedure was het beter geweest om dat tijdstip 1 uur vroeger te stellen (wij zaten toch al v——r 18.00 uur klaar in het hotel).

Voor alle andere vluchten, naar Saigon en voor de terugreis werden we wel ruim op tijd opgehaald, zodat we – zonder stress – tijdig konden inchecken. Overigens konden we ook voor de beide vluchten van Singapore Airlines van onze terugreis 48 uur tevoren via Internet on-line inchecken; dit zou in jullie – overigens zeer uitvoerige en perfecte – reisbeschrijving vermeld kunnen worden. We waren ook tevreden over Singapore Airlines, welke we beter vonden dan Cathay Pacific waarmee we gevlogen hebben op onze vorige Verre Oosten reis, o.a. meer beenruimte en betere stoelen.

We waren verder zeer tevreden over ons verblijf in het Victoria Phanh Thiet Resort; een luxueus prachtig gelegen resort met vriendelijk personeel en een keuken van absolute topklasse. Ook het verblijf in het Hoi An Riverside Resort, het Victoria Can Tho en de luxe jonk van Indochina Sails willen we nog graag apart vermelden, zonder overigens de andere hotels tekort te doen in welke we met veel plezier hebben verbleven.

We hebben een absoluut schitterende reis door dit veelzijdige en sfeervolle land gemaakt en zijn nog overdonderd door de vele mooie indrukken.

Met vriendelijke groeten,
Ingrid & Rob de Wilde