Rama Tours

Sanur, Inna Sindhu Beach hotel

Het Inna Sindhu Beach hotel ligt midden in Sanur, direct aan zee. Vanwege de gunstige ligging heeft u goed de mogelijkheid de diverse winkeltjes, restaurantjes en de levendige avondmarkt te bezoeken.  Tevens is het heerlijk wandelen over de mooie promenade langs het strand van Sanur en kunt u een bezoek brengen aan een klein project voor zeeschildpadden, meteen naast het hotel gelegen. Het Inna Sindhu is een van de oudste hotels van Sanur en ademt een typisch Indonesische sfeer met zeer vriendelijk personeel en een goede service. De pluspunten van het hotel zijn de ligging direct aan het strand en de gunstige prijs/kwaliteit verhouding. De inrichting van het hotel is echter wel wat gedateerd. Zoekt u een moderner en luxer hotel, dan adviseren wij u in bijvoorbeeld het Puri Santrian, Segara Village of Maya Sanur hotel te verblijven.

Kamers

We adviseren u te verblijven in de deluxe kamers of bungalows. De deluxe kamers bevinden zich vrij dichtbij zee. Het zijn kamers op de begane grond of op de eerste verdieping. De bungalows zijn iets verder naar achteren gelegen (iets verder van zee) en liggen juist dichtbij het mooie zwembad. Dit zijn kamers die zich enkel op de begane grond bevinden.

Faciliteiten

Het Inna Sindhu Beach hotel heeft een restaurant wat uitkijkt over zee. Hier wordt dagelijks een goed ontbijtbuffet geserveerd. Naast het restaurant bevindt zich de bar. Daarnaast heeft het hotel een zeer aangenaam zwembad, wat uitermate geschikt is voor een frisse duik! Het hotel is verder vrij ruim opgezet waardoor het over veel groen beschikt. De meeste kamers kijken dan ook uit op de mooie tropische tuin.

Meer informatie rondreis door Bali »

“Ik help u graag bij het samenstellen van uw unieke rondreis”
Henk Halferkamps
Reisspecialist
  • Opmerkingen en vragen zijn welkom.

    Wilt u informatie of heeft u een vraag of opmerking? Vul dan onderstaand formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Voorbeeldreizen met dit hotel