Goedemiddag Rosselle en Daphne,

Betreft de reis Cambodja:

We hebben een fantastisch mooie reis gehad. We werden de eerste dag opgevangen door jullie lokale partners in het hotel in Siem Reap. Hier ontstond het misverstand over de excursie Angkor Wat, ik had de papieren niet goed doorgenomen. Dit vanwege een ontslagperiode voordat ik op vakantie ging. Maar dat terzijde, het werd door hun goed opgelost. Wij vonden de persoonlijke aanpak door hun erg prettig. Dit was de eerste keer dat we door de lokale touroperator op zo’n manier ontvangen werden.

De boottocht naar Battambang was voor ons een onvergetelijke ervaring.. Het was prachtig ondanks het lage water of juist daardoor. De boot liep een aantal keren vast en moest los getrokken worden, dit werd allemaal met een glimlach gedaan. Wat je allemaal te zien kreeg onderweg was heel bijzonder.

De transfer naar Phnom Penh liep ook heel goed en daar werden we weer ontvangen door jullie partner om de rest van de reis door te spreken, heel prettig. De dagen in Phnom Penh waren goed, het hotel was uitstekend evenals alle andere hotels.

De dag dat de tour begon werden we opgewacht door onze driver, de heer Som en deze heeft ons een aantal dagen goed gereden en hij sprak uitstekend Engels. Door een ziekte werd hij vervangen door zijn zoon Colin Som, tour coördinator bij jullie lokale agent. Deze heeft ons de rest van de reis uitstekend begeleid. Hij hield erg veel rekening met onze wensen. Ook door een stukje creativiteit kunnen we terugkijken op een uitstekende vakantie.

Terug in Phnom Penh namen we afscheid om de volgende dag via een transfer naar Sihanoukville te rijden. Ook toen werd er onderweg contact opgenomen om te horen of alles in orde was, evenals op de transfer naar de luchthaven waarbij ze ook contact met ons hadden over de tijd e.d. Vooral het persoonlijk contact en het lijntje onderweg met jullie lokale agent werd door ons erg op prijs gesteld en ik kan deze touroperator aan iedereen aanbevelen.

Bij deze bedankt voor deze mooie reis.

Vriendelijke groet Astrid en Jaap