Goedemiddag Djordy,

Wij zijn inmiddels weer een tijdje terug van onze vakantie en we willen bij deze jullie nog even een mail sturen over onze vakantie.

Allereerst heel hartelijk dank voor alle support om deze reis op deze manier geweldig samen te stellen. We hebben een hele mooie reis gehad, voor ons perfecte hotels, vooral de boutique hotelletjes in beide landen zijn zeer goed bevallen, alles was heel goed geregeld, chauffeurs keurig op tijd, vluchten, transport, programma, jullie lokale agenten en zeker niet te vergeten de gidsen in beide landen. Met name de gids in het noorden van Vietnam, Lam, heeft ons uitvoerig verteld over Vietnam, ons zeer veel extra laten zien en zeer gezellige tijd mee gehad.

Door een tyfoon in het noorden van Vietnam werd ons afgeraden om naar Halong Bay te gaan. Echter in overleg met jullie lokale agent besloten wij om toch naar Halong Bay te gaan maar de tour met overnachting te annuleren, er mochten geen boten de zee op dus dit kon ook niet. Jullie lokale agent bood ons een alternatief met een overnachting in luxe hotel vlak bij het strand en zicht op de rotsen. Wij willen de complimenten geven aan de manier hoe jullie lokale agent dit heeft opgelost en meegedacht. We hebben meerdere malen gebeld en zij zijn er constant mee bezig geweest om met alternatieven te komen. Als klap op de vuurpijl kwam onze chauffeur ons ophalen voor een geweldig diner en deelde hij Ôs avonds mee dat jullie lokale agent toch een boottocht geregeld had voor de volgende morgen zodat we de rotsen van dichtbij konden zien. Nauwelijks toeristen en totaal geen grote drukte met boten en mensen. Super service ook na Halong Bay door middels van een telefoontje om te vragen of alles naar wens is! Jullie lokale agent mag dit bedankje zeker ontvangen.

Nog een kleine tip voor daginvulling in HuŽ. De kosten om een dagtour terplekke in HuŽ te regelen zijn schrikbarend duur, er moet dan daarna (wat dus bij het boeken niet verteld wordt en nergens is terug te lezen) ook nog betaald worden per tombe, chauffeur, transport, entree enz enz. Ook is de excursie dan met een overvolle touringbus dus niet privŽ wat op andere plekken door jullie voor ons geregeld was. Wellicht dat jullie een privŽ dagexcursie in overleg met jullie lokale agent voor toekomstig reizigers kunnen aanbieden. Ik denk dat veel reizigers dit waarderen daar de manier hoe het terplekke was geregeld en met name de onduidelijkheid over de betalingen ergernis voor mensen kan besparen. Misschien komt het dat we door jullie en jullie lokale agent verwend zijn tijdens onze reis maar wellicht dat dit een idee is.

Wij hebben een zeer mooie reis gehad, alle contacten en afspraken waren perfect en we zullen zeker nog een keer bij jullie en jullie lokale agent een reis gaan boeken en adviseren bij vrienden/kennissen.

Bedankt voor de goede zorgen.

Met vriendelijke groet,

Wouter Verhagen