Rondreizen in lombok:

 • Verrassend Sumba, Flores en Lombok

  25-daagse rondreis

  Een afwisselende rondreis over het mooie Sumba, Flores en Lombok waarbij u kennis maakt met de vriendelijke bevolking van de diverse eilanden met elk hun eigen cultuur, de overweldigende natuur en de meest verlaten stranden.

  U begint...

 • Flores Ongerept

  23-daagse rondreis

  Ontdek het ongerepte Flores tijdens deze prachtige rondreis over dit bijzondere eiland, waarbij u zowel idyllische strandbestemmingen als authentieke binnenlanden aandoet.

  U begint uw rondreis op Bali, waar u enkele dagen verblijft in het door rijstvelden omgeven Ubud...

 • Bali, de Kleine Sunda eilanden en Lombok

  24-daagse rondreis

  Tijdens deze fascinerende rondreis naar Bali, de Kleine Sunda eilanden en Lombok maakt u kennis met de uiterst vriendelijke bevolking van de diverse eilanden met elk hun eigen cultuur, de overweldigende natuur en de mooiste stranden.

  U begint...

 • De Kleine Sunda eilanden Compleet

  29-daagse rondreis

  Tijdens deze uitgebreide rondreis over de indrukwekkende Kleine Sunda eilanden maakt u kennis met de uiterst vriendelijke bevolking van de diverse eilanden met elk hun eigen cultuur, de overweldigende natuur en de meest verlaten prachtige stranden.

  U begint...

 • Lombok Luxe

  16 dagen

  Deze rondreis staat volledig in het teken van luxe, ontspanning en rust. Het paradijselijke Lombok biedt de reiziger niet alleen parelwitte stranden, maar ook traditionele dorpen, vulkaanlandschappen en één van ’s werelds beste snorkellocaties. De hotels die we hebben uitgezocht...

 • Lombok: Het eiland van de tradities

  12 dagen

  U maakt kennis met het ‘echte’ leven op Lombok. Geniet tijdens deze rondreis van de prachtige landschappen die veranderen van schaduwrijke bamboebossen naar een open landschap van rijstterrassen, van de bijzonder vriendelijke bevolking die met liefde een echte ‘Sasak-maaltijd’ voor...

 • Lombok: het eiland rond

  18 dagen

  Lombok, het buureiland van Bali, staat in deze rondreis centraal. Het eiland is klein, maar door de diversiteit van landschappen en culturen kijkt u uw ogen uit! Ontdek de prachtige flora en fauna, de Indonesische keuken en de traditionele dorpjes....

 • Veelzijdig Bali en Lombok

  24-daagse rondreis

  Met deze complete rondreis combineert u het beste van deze twee fascinerende eilanden! U bezoekt zowel de mooiste strandbestemmingen als de ongerepte binnenlanden. Bali en Lombok zijn heel verschillend, maar vullen elkaar perfect aan!

  U begint deze rondreis...

 • Bali en Lombok klassiek

  20-daagse rondreis

  Deze klassieke rondreis over Bali en Lombok neemt u mee naar de hoogtepunten van deze twee bijzondere eilanden. U overnacht op 6 verschillende locaties zodat u op uw gemak de mooie omgeving met zijn bezienswaardigheden kunt verkennen.

  U...

 • Bali en de Gili eilanden

  20-daagse rondreis

  Tijdens deze rondreis bezoekt u de mooiste plekken van Bali en sluit u af op de paradijselijke Gili eilanden, voor de kust van Lombok gelegen.

  U begint in Sanur, de ideale bestemming om even lekker bij te komen...